Блоги

17 Червня, 2021 Відпочинок на Дністрі: де зупинитись

Літній відпочинок на Дністрі – унікальна можливість покупатися, порибалити, засмагнути, поплавати на човнах, весело провести час та відчути цілющі властивості місцевого мікроклімату, не їдучи далеко до моря.

 

Дністровський каньйон входить до семи природних чудес України. Це зовсім не дивно, адже саме з його пологих берегів відкриваються дивовижні панорами на річку та прибережні території.

 

1. Готельно-туристичний комплекс “Ксенія”, с. Врублівці

 

У мальовничому куточку недалеко від Кам’янця-Подільського знаходиться готельно-ресторанний комплекс “Ксенія”. На території закладу ви знайдете готель, ресторан, альтанки, магазин, пляж, прогулянки на катерах, катамаранах. А також є можливість оздоровитися в цілющих чанах.

 

Комплекс “Ксенія” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: готель з комфортабельними номерами, ресторан на березі мальовничого Дністра, басейн, чани, сауна, більярд, катання на пароплаві, дитячий майданчик, мангал, альтанки, конференц-зал.

 

Контакти та розташування: Кам’янець-Подільський р-н с. Врублівці, про. Джерельний, 4а; +38 (098) 225 93 04 (ресторан), +38 (067) 750 01 07 / +38 (096) 170 99 99 (готель), +38 (098) 225 93 04 (адміністратор).

 

2. Туристичний комплекс “Услад”, с. Ломачинці

 

 

“Услад” – це нова пропозиція для дозвілля на Дністрі. Концепція комплексу витримана в етностилі. Перебуваючи тут, ви не тільки чудово відпочинете поруч з однією з найбільших водних артерій України, а й відчуєте різні періоди її історії, поринете в звичаї і традиції тисячолітньої культури.

 

ТК “Услад” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: екзотичний відпочинок (кемпінг, індіанські тіпі, будиночки на воді), діловий туризм, екстремальні розваги, басейн, сауна, страйкбол, елітна риболовля, тематичні ресторани (Чайка, Казан, Тірас, Бліндаж-криївка УПА) та багато іншого.

 

Контакти та розташування: с. Ломачинці, Чернівецька обл; uslad.com.ua; тел. +38 (067) 11 11 911 – рецепція, +38 (067) 99 99 975 – ресторан;

 

3. База відпочинку “Каньйон”, с. Грушівці

 

 

Комплекс розташований у колоритній місцевості Дністровського каньйону, в гирлі мальовничої річки Дністер. Це місце ідеально підійде для любителів рафтингу, походів та прогулянок, як піших, так і на велосипедах. Адже власники подбали про всі нюанси комфортного проведення часу.

 

База відпочинку “Каньйон” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: будиночки, наметове містечко, дитячий майданчик, волейбольне поле, паркінг, прогулянки на велосипедах чи катері, оренда катамаранів, прокат човнів (каное, байдарки, каяки, рафти), автобусні екскурсії до Язловця, Джуринського та Русилівських водоспадів, печер Млинки та Вертеба, сплави Дністром із інструкторами, трансфер.

 

Контакти та розташування: село Грушівці Чернівецької області. Тел.: +38 (095) 59 52 105, +38 (068) 30 96 121 (Анастасія)

 

4. Вілла “Перлина Дністра”, с. Непоротово

 

Це, напевно, один з найунікальніших комплексів на Дністрі – “Перлина Дністра”. У цьому місці гармонійно поєднуються блага цивілізації і дари природи, що дозволяє зробити відпочинок особливо розкішним. Комфорт і єднання з навколишнім середовищем вам забезпечені.

 

Вілла “Перлина Дністра” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: харчування, купання в річці, риболовля, прогулянка на моторних Яхтах, сауна, екскурсійні тури в Хотинську фортецю та Галицький Свято-Миколаївський чоловічий монастир, пляж, мангал і т.д.

 

Контакти та розташування: Чернівецька обл., Сокирянський р-н, с. Непоротово; тел. +38 (095) 881-33-37, +38 (098) 541-54-71.

 

5. Кемпінг на Дністрі “Білий Бізон”, с. Лука 

 

 

Просторий кемпінг розташований на берегах мальовничої річки Дністер, працює з 1 квітня до 1 листопада. Це ідеальне місце для любителів рафтингу та походів, як піших так і вело, адже власники подбали про всі нюанси комфортного проведення часу та відпочинку.

 

Кемп “Білий Бізон” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: проживання(бунгало, тіпі, намет), харчування, душ, туалет, Wi-fi, сплави Дністром, трансфери, паркінг, прокат човнів (каное, байдарки, катамарани, каяки, рафти), прокат спорядження (намети, спальники, тощо), прогулянки на велосипедах, автобусні екскурсії, інструктори, екскурсії до Язловця, Джуринського водоспаду, печер Млинки та Вертеба, Русилівських водоспадів і т.д.

 

Контакти та розташування: с. Лука (біля с. Незвисько), Городенківський р-н, Івано-Франківська обл.; 096 999 7891 (Анастасія / Анатолій).

 

6. База відпочинку “Вілія”, с. Ломачинці

 

 

Комплекс “Вілія” знаходиться на березі річки Дністер, в місцевості, де зустрічаються три області, Чернівецька, Вінницька та Хмельницька. Вдале місцерозташування на березі водойми, серед лісу, є запорукою комфортного, різноманітного та цікавого відпочинку.

 

“Вілія” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: двоповерхові будиночки з усіма зручностями та відкритими терасами, автостоянка, Wi-fi, кафе на березі річки, пісочний та трав’яний пляжі, прогулянки по Дністру на швидкісному катері, аквабайк, катамарани, катання на водних лижах, рибалка, екскурсія до Галицького Свято-Миколаївського печерного монастиря.

 

Контакти та розташування: Чернівецька область, Сокирянський район, с. Ломачинці; тел. +38 (098) 097 4000, +38 (093) 997 4000.

 

7. Парк-готель “Теремки”, с. Колодіївка (Бакота)

 

 

Бакота – затоплена українська атлантида. Саме так називають територію вздовж берегів дністра поблизу залишків одного із найстаріших монастирів Українию. Тут розкинувся парк-готель “Теремки”, що в різні пори року, гостинно відкриває свої двері та щиро дарує кожному гостю красу, здоров я і відпочинок.

 

Контакти та розташування: с. Колодіївка, Кам’янець-Подільський р-н, Хмельницька обл.; тел. +38 (067) 39 42 482, +38 (096) 88 97 815 (бронювання та екскурсії), +38 (096) 88 97 815 (прийом та розміщення), +38 (097) 96 61 653 (кафе).

 

8. Порт “Раковець”, с. Раковець

Чудовий порт в якому створені всі умови для подорожуючих на плотах, байдарках та катерах, які курсують по Дністру. Якщо Вам потрібно перекусити, прийняти душ, відпочити, зайти в інтернет, зарядити телефон, залишитися на ніч та просто помилуватися неймовірними краєвидами, то обов’язково відвідайте “Раковець”.

 

Порт “Раковець” пропонує наступні послуги для своїх клієнтів: ресторан, санвузол (душ, туалет), безкоштовне місце для кемпінгу, можливість оренди палаток, доступ до TV, Wi-fi, прогулянка на унікальному кораблні “Юрій”, який обладнаний усім необхідним для комфортного проживання.

 

Контакти та розташування: с. Раковець, Городенківський р-н, Івано-Франківська обл.; 5s.lviv.ua; тел. +38 (067) 256 36 06.

 

Джерело.

ЧИТАЙ НАС У TELEGRAM
    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 Коментарі
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі