Економіка

16 Листопада, 2020 Графік роботи хмельницьких ринків може змінитися?

Керівникам ринків Хмельницього пропонують встановити вихідні дні у суботу та неділю. Такі результати зустрічі представників поліції  з дирекцією хмельницьких промислових ринків.

 

 
Правоохоронці і підприємці обговорили можливість зміни графіка роботи ринків, а саме — перенесення вихідних днів на ринку з понеділка і четверга на суботу і неділю на період карантину вихідного дня. 
 
Як повідомляється, начальник Південно-західного відділення поліції Валерій Рибак довів до відома учасників зустрічі інформацію про те, що поліцейські будуть проводити посилену роз’яснювальну роботу серед працівників ринку, а також здійснюватимуть рейди, під час яких будуть перевіряти дотримання карантинних обмежень та санітарних вимог, зокрема — соціальної дистанції та маскового режиму.
 
Відомо, що впродовж цих вихідних на жоден з ринків обласного центру, як на суб’єктів господарювання, ніхто не складав протоколів за порушення карантину вихідного дня.
 

«У постанові уряду жодного слова не сказано про ринки. Нині їх закрити означає вбити все, що можна (мається на увазі місцевий бізнес — авт.). Натомість варто вимагати дотримання санітарних правил, — каже Олександр Сніховський. — Крім того, усі наші продовольчі та непродовольчі ринки є ринками відкритого типу. Тобто вони розташовані просто неба, де рівень інфікування коронавірусом є меншим. Це не торгові центри зі замкнутими приміщеннями. Тому наша позиція: ринки у суботу та неділю працювали й будуть працювати», – пояснює виконавчий директор громадської організації «Асоціація хмельницьких ринків» Олександр Сніховський сайту “Є“.

 

 

ЧИТАЙ НАС У TELEGRAM
    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 Коментарі
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі