Економіка

25 Січня, 2021 Хмельницькі короп, щука, товстолоб, судак можуть потрапити на прилавки Молдови

Представники Національного агентства з безпечності харчових продуктів Республіки Молдова проінспектували умови вирощування прісноводної риби на Летичівщині.

 

Мета перевірки –  оцінка відповідності вимогам, з метою надання дозволу експорту риби живої. У сусідню країну планують експортувати з Хмельниччини коропа, щуку, товстолоба, судака.

 

Головний інспектор санітарно-ветеринарного управління по безпечності і якості продуктів тваринного походження Республіки Молдова – Корнелиу Гуцу спільно з державними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели інспектування ПАТ «Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство». Саме це товариство займається прісноводним рибництвом.

“Було оцінено державний контроль, що здійснюється Летичівським районим управлінням Держпродспоживслужби та спеціалістами Летичівської районої державної лікарні ветеринарної медицини, проведено огляд нагульного ставу зимувалих садків, нерестилища та інкубувальної станції «Анаставці низ»”, – повідомили в Держспоживслужбі.

 

За результатами проведеного заходу підтверджено забезпечення умов виробництва на належному рівні, епізоотичне благополуччя щодо інфекційних та інвазійних хвороб, ефективність запроваджених технологічних заходів.

 

Читайте також: Хмельницький залізничний вокзал перетворять на торговельний центр

 

ЧИТАЙ НАС У TELEGRAM
    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 Коментарі
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі