Культура

31 Січня, 2021 Хмельницькі музиканти та волонтери підтримали сім’ю Андрія Антоненка (відео)

Хмельничани долучилися до руху FreeRiff та організували благодійний концерт на підтримку фронтмена гурту Riffmaster, учасника російсько-української війни у складі ПДМШ, захисника-добровольця Андрія Антоненка, якого обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

 

Організатори, ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки», волонтери та музиканти не вірять у причетність музиканта до вбивства.

 

«Людину позбавили волі безглуздим, безпідставним судилищем. Ми абсолютно з цим не згодні і тому ми тут. Впевнені в тому, що ви як і ми не згодні з цим. Разом ми переможемо», – зазначив Андрій Журба, фронтмен гурту «Станза».

 

Участь у концерті взяли друзі та однодумці Андрія: Сергій Присяжний (фронтмен гурту «Мотор’ролла»), Андрій Журба («Станза»), Христина Панасюк, Ігор Білий, Артем Харченко.

 

Артисти без вагань погодились стати учасниками благодійної акції для збору коштів для родини Антоненка.

 

Сергій Присяжний підчас свого виступу розповів, що у його товариша Андрія Антоненка особлива анатомія тіла, але на ці особливості не звертає увагу суд:

 

«Я говорю про такі факти, які для нас з вами не є відкриттям, але чомусь судді не бачать таких банальних речей».

 

Також серед присутніх було багато волонтерів з Хмельницького, які готові допомогти, підставити плече для однодумця.

 

Під час заходу лунали авторські пісні музикантів, кавери та сингли Riffmaster. Найвідомішу пісню, гімн спецназу “Тихо прийшов, тихо пішов” присутні співали всі разом.

 

 

Зібрані під час заходу благодійні кошти передадуть дружині Антоненка, яка залишилась без роботи через часту відсутність на робочому місці у зв’язку з тим, що вона постійно приходила в слідчий ізолятор, приносила передачі, підтримувала чоловіка, брала участь в мітингах на його підтримку.

 

Організатори закликали підтримати родину Андрія. Карта його дружини Світлани Атоненко: 4149629315372425 

 

Нагадаємо, Андрія Антоненка, а також лікарку й волонтерку Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугарь обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

 

Відео події:

 

ЧИТАЙ НАС У TELEGRAM
    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 Коментарі
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі