Культура

10 Червня, 2021 Промовідео Кам’янця-Подільського покажуть на міжнародному кінофестивалі

Промоційний ролик “Welcome to Kamianets”, який було створено до відкриття туристичного сезону-2021 в Кам’янці-Подільському, відібрано до офіційної селекції Міжнародного туристичного кінофестивалю в місті Ри́га (Латвія) “Tourfilm Riga”.
 
Про це повідомили у Кам’янець-Подільській міській раді.
“14-й Міжнародний фестиваль туристичного кіно „Tourfilm Riga-2021” відбудеться у Ризі першого жовтня. Будуть представлені фільми про туризм в окремих містах, регіонах, державах, – зазначають у муніципалітеті.
Режисером та оператором промоційного відео є відомий у місті Андрій Заєць. У описі до відео на своєму YouTube-каналі він пише:
“Кам’янець-Подільський – унікальна локація, всесвітньо відомий музей під відкритим небом або місто семи культур, місто поєднання багатонаціональних традицій та культурної спадщини. Miсто в якому оживає вікова фортеця, чарує неперевершеними видами диво-каньйон, вражає велич храмів. Де ще можна зануритись в історію, археологію, культуру народів, мистецтво, як не на унікальних локаціях нашого міста? Побачити все, доторкнутись до кожного камінчика історичних споруд, почути музику середньовічних вуличок, відтворити стародавні ремесла, поринути у вирій фестивальних подій… в Кам’янці можливо все!”
У проморолику “Welcome to Kamianets” використано власні архівні матеріали студій “energ1x Production” Андрія Зайця та “EZ Films” Івана Трача та Youtube-каналу @VNEBO.UA.
 
ЧИТАЙ НАС У TELEGRAM
    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 Коментарі
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі