Спорт

31 Січня, 2022 Спортивні вихідні Хмельниччини: бойовий гопак, дзюдо та баскетбол (фото)

У суботу, 29 січня, у Хмельницькому відбулось два чемпіонати: один – з бойового гопака, інший – з дзюдо.
 
Відкритий чемпіонат Хмельницької області з Бойового Гопака приурочили пам’яті Героїв Крут. Понад 100 учасників з різних Хмельницької області (обласного центру, Нетішина,  Кам’янця-Подільського), а також з інших куточків України (Острога, Рівного, Вінниці, Одеси, Києва та Чернівців) прийняли участь у змаганнях з українського національного виду спорту.До участі в змаганнях допускалися спортсмени від шести років. 
 

У неділю, 30 січня, відбувся Відкритий турнір з дзюдо. На змагання до Хмельницького прибули спортсмени з міста Києва, а також Волинської, Житомирської, Рівненської, Івано-Франківської, Чернівецької та Хмельницької областей. Загалом  участь у турнірі взяли 200 спортсменів молодшої вікової категорії та 70 спортсменів старшої вікової категорії, сказано у сюжеті Суспільного.

 

Ще однією спортивною подією для хмельничан став баскетбольний поєдинок між БК “Рівне” та БК “Хмельницький”, який проходив у Рівному. Команда рівнян після першої перемоги  з рахунком 73:69 здолала подолян, але у повторному матчі зазнала поразки з рахунком 85:79. Наразі, у турнірній таблиці Вищої ліги рівняни випереджають команду з Хмельницького: клуби посідають друге і третє місця відповідно. У наступні вихідні БК “Рівне” зіграють на виїзді проти команди з Луцька, а БК “Хмельницький” вдома прийматиме гостей з Івано-Франківська.

 

 
ЧИТАЙ НАС У TELEGRAM
    Підписатися
    Сповістити про
    guest
    0 Коментарі
    Вбудовані Відгуки
    Переглянути всі коментарі